top of page

Crăciunul văzut prin ochii de copil

Încerc astăzi să aduc în fața voastră o mică parte din ceea ce înseamnă pentru mine Crăciunul. Pentru mine Sărbătoarea Nașterii Domnului este cea mai importantă din an, deoarece atmosfera care acompaniază venirea acesteia este una perfectă.


Colindătorii bat la ușile oamenilor pentru a le răpi un zâmbet şi în fiecare casă spiritul Crăciunului este sărbătorit cu multă iubire. Spun asta pentru că în această perioadă familiile se reunesc la masă, cântă colinde, se roagă, cel mai important fiind că sunt împreună.


Odată cu reîntregirea familiei de sărbători, eu mă gândesc la Nașterea Sfântă a Domnului și la însemnătatea acestui eveniment în istoria umanităţii.


Oricât de bizar ar părea, totuşi pentru mine Crăciunul nu înseamnă cadouri, vacanță sau bărbosul Moş Crăciun, ci iubire, fapte bune, dorința de a dărui puțin din puținul tău și celorlalți, generozitate, dar mai ales să îi aduci mărire lui Dumnezeu.


Şi, deşi Mântuitorul s-a născut acum mai bine de 2000 de ani, el încă se mai naşte în inimile celor care sunt dispuşi să-l găzduiască. De fapt, acesta este şi lucrul pe care am vrut să vi-l transmit: să îl primim cu drag pe Copilaşul Sfânt în inimile noastre de copii mai mici sau mai mari.




bottom of page